Loading...
Ligging 2018-07-31T10:26:05+00:00

Ligging

Rock Lobster City Lodge is jouw thuis aan de bruisende Dageraadplaats, één van de gezelligste pleinen van Antwerpen met een ruim aanbod aan zonovergoten terrasjes en uitstekende restaurants. Ook het beroemde sterrenrestaurant The Jane ligt op wandelafstand. Je voelt je meteen op vakantie! De Zurenborgwijk staat tot ver buiten de grenzen bekend omwille van haar prachtige architectuur, met de weelderige Belle Epoque herenhuizen aan de vlakbij gelegen Cogels-Osylei. We zitten ook dichtbij concertzalen als de Koningin Elisabethzaal, De Roma, Trix, Lotto Arena en het Sportpaleis. Ideaal als je geen zin meer hebt om na een heerlijk concert ’s avonds laat nog naar huis te rijden. Liever heerlijk ontspannen achteraf en lekker nagenieten. Maar uiteraard ook een perfecte uitvalsbasis om het bruisende Antwerpen te verkennen, want hier valt altijd wat te beleven!

Bereikbaarheid

Rock Lobster City Lodge is perfect gelegen en makkelijk bereikbaar

  • met de wagen: op enkele honderden meters van de ring, afrit 3 Borgerhout. Je kan voor 3,8 euro een hele dag in de straat parkeren. Zondag is het zelfs helemaal gratis. We bieden ook één privé-parkeerplaats aan tegen 8 euro per dag.
  • met de trein: zowel de stations Antwerpen Centraal (1 km) als Antwerpen Berchem (1 km) liggen op hooguit tien minuutjes wandelen.
  • tram (lijnen 11, 9) bus (20, 21, 30, 34) en metro (9) rijden frequent, stoppen vlakbij, en brengen je in een oogwenk naar het toeristische centrum, de Zoo, uitstekende musea en een eindeloze reeks winkelstraten.
  • ook de luchthaven van Antwerpen (2,8 km) ligt op slechts 9 minuten rijden van Rock Lobster City Lodge